O festivale



O FESTIVALE


FESTIVAL ZÁBAVY, KOMIKSU, KNÍH, SCI-FI, FANTASY, HORORU, TECHNOLÓGIÍ, HIER, FILMOV, SERIÁLOV, SÚČASNEJ POPKULTÚRY, JAPONSKEJ KULTÚRY, UMENIA, VEDY A TECHNIKY 


NAŠE POSLANIE 

Game Fruit Fest: Košice je skupina fanúšikov zameraná na vytváranie povedomia a ocenenia komiksov a súvisiacich populárnych umeleckých foriem, predovšetkým prostredníctvom prezentácie konvencií a podujatí, ktoré oslavujú historický a trvalý prínos komikov k umeniu a kultúre. 


ČO MÔŽETE NA NAŠOM FESTIVALE ZAŽIŤ? 

Celú priestor festivalu dáme do fantasy kabátu! V areáli sa budete môcť pohybovať medzi rôznymi filmovými, hernými či knižnými postavami v koži fanúšikov a odfotiť sa s nimi. Navyše si budete môcť vychutnať aj fantastické prednášky, workshopy, street food stánky, virtuálnu realitu, spoločenské hry, horúce novinky z herného a technologického sveta a množstvo ďalších zábavných aktivít. Tešiť sa budete môcť aj na možnosť nakúpiť si knihy, komiksy, spoločenské hry či iné veci z fantastických svetov našich predávajúcich.  


Tešíme sa na Vás už čoskoro v priestoroch festivalu, ktoré pre Vás vybavujeme 


Game Fruit Fest 


Svet má ComicCon my budeme mať Game Fruit Fest!!!!

FESTIVAL ZÁBAVY, KOMIKSU, KNÍH, SCI-FI, FANTASY, HORORU, TECHNOLÓGIÍ, HIER, FILMOV, SERIÁLOV, SÚČASNEJ POPKULTÚRY, JAPONSKEJ KULTÚRY, UMENIA, VEDY A TECHNIKY

Fanúšikovia komiksov, fantasy, hier, VR, street foodu značte si tento event do kalendárika!!! Už čoskoro ? 

Do Košíc prichádza skutočný festival komiksov a fantasy. Celý priestor festivalu dáme do fantasy kabátu! V areáli sa budete môcť pohybovať medzi rôznymi filmovými, hernými či knižnými postavami v koži fanúšikov a odfotiť sa s nimi. Navyše si budete môcť vychutnať aj fantastické prednášky, workshopy, street food stánky, virtuálnu realitu, spoločenské hry, horúce novinky z herného a technologického sveta a množstvo ďalších zábavných aktivít. Tešiť sa budete môcť aj na možnosť nakúpiť si knihy, komiksy, spoločenské hry či iné veci z fantastických svetov našich predávajúcich.


 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Related Posts